Behold dit hår, mand

Der er hjælp at hente!

Det er – for rigtigt mange mænd – en del af naturens proces, at håret på et tidspunkt begynder at falde af. Hos nogen sker det allerede i de tidlige 20’ere, imens det hos andre først begynder senere i livet. De fleste mænd har dog det tilfælles, at håret på ét eller andet tidspunkt vil blive tyndere; tindingerne bliver højere og måske begynder der ligefrem at danne sig en lille måne på toppen af hovedet. Hårtabet er naturligt og hormonelt betinget, hvorfor man fejlagtigt kunne fristes til at tro, at der ikke er noget at stille op imod det – men det er der! 

Du behøver ikke miste dit hår nu

Bekymret for, at du mister håret? Det er helt normalt at opleve hårtab med alderen, men det betyder ikke, at du skal acceptere det uden kamp. Vores populære hårserum GROW er blandt andet udviklet til mænd som dig, der ønsker at tage kontrol over deres hår igen. Uanset om du er helt i starten af hårtabet eller allerede har bemærket at hårgrænsen har flyttet sig, er det ikke for sent at slå bremsen i – og vi kan hjælpe dig. Måske ikke med at få alt dit hår tilbage (dem der påstår det, tror jeg du skal passe på med at stole alt for meget på), men i hvert fald med at holde på dét du har, så godt som overhovedet muligt. 

100% TILFREDSHEDSGARANTI

Brug GROW i 100 dage

… Og få pengene retur, hvis du ikke kan se forskel.

Vi har blot 2 krav til dig:

Du skal dokumentere effekten. Tag et eller flere billeder af det eller de områder du ønsker at behandle før du begynder at bruge GROW, og så igen efter 1, 2 og 3 måneder, så du ved selvsyn kan se effekten – eller manglen på samme, skulle den mod forventning ikke gøre en forskel for dig. Alle billeder skal være fra samme vinkel og i samme belysning.

Brug produktet regelmæssigt. Du skal bruge GROW hver morgen og aften i mindst 90 dage, for at vi kan garantere dig effekt.

Hvis ikke du ser effekten, så send os en mail med dine billeder og dit/dine ordrenumre, så hjælper vi dig videre derfra.

Vi kan – helt ærligt – ikke love dig, at du får ALT dit hår tilbage, men vi kan dels hjælpe dig med at styrke hårrødderne og tykkelsen på dit hår så det bliver fyldigt, og hjælpe dig med at holde på det hår du har. Længe.  

SUNDT OG STÆRKT HÅR

Det virker faktisk – for de fleste

Vi ved, at der findes en overflod af produkter og løsninger derude, der lover guld og grønne skove. Men hvad gør os anderledes? Vores tilgang er baseret på den nyeste viden og klinisk afprøvede ingredienser, således vi bedst muligt tilsikrer de bedst mulige resultater for dig. 

Dokumenterede ingredienser

En af hovedingredienserne i GROW er Capilia Longa, også kendt som kurkumin fra gurkemeje. Denne naturlige ekstrakt har vist sig at have stærke antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber, der fremmer en sund hovedbund og skaber optimale betingelser for hårvækst. Derudover er vores serum beriget med Anagain, en innovativ ingrediens udvundet fra ærteplanter, der stimulerer vækstfaktorer i hårrødderne og fremmer en øget produktion af nyt hår.

Guide til Grow hårserum

Du står på badeværelset, med din nyindkøbte Grow hårserum i hånden – og pludselig kan du ikke huske hvordan pokker det nu lige var den skulle bruges. Bagpå fortæller vi dig, at du skal fordele 2-3 pipetter i hovedbunden, helst to gange dagligt, men hvad betyder det egentlig? Hvad er en pipette overhovedet?

Bare rolig – vi har dig.

I indlægget her, får du al den information du skal bruge, for at få det optimale ud af din GROW koncentreret hårserum.


Lad os starte med pipetten. Èn pipette svarer til ét tryk på gummihætten. Det betyder altså at én pipette svarer til at der “kun” er produkt i ca 1/3 af røret. Rørets længde skyldes alene, at man også helst skulle kunne suge produktet op, når flasken er ved at være tom – det havde man selvsagt ikke kunne, hvis røret svarede til pipettestørrelsen ?

Når du har suget én pipette – altså ca 1/3 fyldt rør – op, så fører du dette op til hovedbunden, hvor du langsomt fordeler det – nogle dråber ad gangen, således du med 2 (eller eventuelt 3) pipetter har en fornemmelse af at have produktet fordelt over det meste af hovedbunden.

Masser herefter produktet godt ind i hovedbunden; det er nemlig i hovedbunden hele magien sker.

Såfremt du kun ønsker at bruge GROW hårserum i enkelte områder i hovedbunden, fx omkring tindingerne, eller på toppen af hovedet, anbefaler vi at du fordeler 1-2 pipetter på området og en lille mængde – 1 pipette – på øvrige områder af hovedbunden. På den måde skaber du generel balance i hovedbunden, hvilket er essentielt for at reducere hårtab og for optimal regenerering af hårsækkene.

grow hair serum hair loss canacare

GROW hårserum er baseret på naturlige ingredienser og kan således bruges af alle, der ønsker at skabe bedre balance i hovedbunden – uanset alder, og køn.

Er du gravid kan du i udgangspunktet godt bruge produktet, men som altid henviser vores stifter – jordemoder Cana Buttenschøn – til sundhedsstyrelsens generelle anbefaling om at bruge så få kosmetiske produkter som muligt, imens du er gravid. Du må altså gerne bruge produktet – men gør det med omtanke ? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *