Sådan fjerner du hår selv på brystet og maven

Sommeren er lige rundt om hjørnet. Solskinsvejret, de livlige strande kalder, beachvolley i den varme hede og en dejlig kold øl i hånden bagefter – Er du klar til at smide t-shirten eller skjorten? Er du ikke, så læs med her.

Her får du en guide til, hvordan du selv kan klare din hårfjerning på overkroppen med sugaring. Spatel Body Sugaring er perfekt til overkroppen. Det fjerner nemt og effektivt hårene og tager ingen tid. Du slipper for hår i cirka 4 uger, derved får du det her fantastiske flotte langvarige resultat, når du benytter dig af sugaring. Du kan nemt åbne skjorten og vise dit bryst frem nu.

I modsætning til andre traditionelle voksprodukter rykkes hårene ud MED hårets groretning. Det giver en hårfjerning, som er mindre smertefuld og et slutresultat, som er bedre og flottere, fordi hele roden rykkes med ud. HEVI Sugaring er med sine rene og naturlige råvarer allergivenligt og skånsomt for huden og passer derfor til alle hudtyper.

Er du træt af barbering og trimning hver dag eller hver anden dag? Så skal du prøve HEVI Sugaring. Det er perfekt til manden, som har en travl hverdag, er træt af stikkene hår der stikker op af blusen, og lukkede skjorter. Når hårene vokser ud igen, føles de dejlig og bløde, modsat barbering og trimning.

Skidt og snavs skal væk

Til at starte med, skal du sørge for din hud er helt fri for skidt, snavs, hudfedt you name it… Dette kan du gøre med en fugtig klud. Kør kluden over det område du gerne vil sukkervokse. Fjerner du ikke snavs og skidt fra huden inden, kan du risikere, at sukkervoksen ikke vil hæfte sig til huden.

”For at få det bedste resultat skal hårene være cirka 5 mm lange. Er dine hår mere end 1 cm, så bør du trimme dem inden.”

 

Det er helt naturligt, at din hud fugter

Det er vigtigt, at området er helt tørt. Sukkervoks er nemlig vandopløseligt. For at sikre, at huden er helt tør, bør du bruge vores Powder inden, der absorberer fugt. Hvis det område, du gerne vil sukkervokse, ikke er helt tørt, vil sukkervoksen ikke kunne klæbe sig til huden, og alle hårene vil derfor ikke komme med ud. Påfør powderen og gør det MOD hårenes groretning, så du får løftet hårene godt op fra huden.

Sådan gør du

Når du skal fjerne hår på maven eller brystkassen, er det vigtigt du ALTID sørger for at holde huden udstrakt med den ene hånd, hvor du imens påfører sukkervoksen med den anden hånd. Når du påfører sukkervoksen skal det være MOD hårenes groretning. Sørg for at din spatel bliver holdt vinkelret, kør gerne over det samme område, 2-3 gange når du påfører sukkervoksen. På den måde får du løftet hårene og klistret dem godt ind. Derefter hæfter du en strips til oven på det område, du har påført sukkervoks. Du efterlader cirka 2 centimeter oppe i toppen til din hånd, så du har plads til, at kunne hive stripsen af. Kør gerne hånden over 2-3 gange for at sikre, at stripsen er hæftet godt fast til sukkervoksen. Når du hiver stripsen af, er det vigtigt, at du bliver ved med at holde huden udstrakt.

Dette giver en mindre smertefuld hårfjerning. Når du hiver stripsen af, hiver du af MED groretningen – og ned langs kroppen. Du kan bruge den samme strips op til flere gange, og du ville kunne mærke når stripsen ikke ville kunne hæfte sig på længere. Sådan bliver du bare ved indtil du er hårfri på brystkassen eller maven. Du vil opleve, at hvis det er første gang du bruger sukkervoks, så ville der gå cirka 2-3 uger før du skal fjerne hår igen, fordi hårsækken skal tømmes for hår. Men derefter ville du have dette langvarige resultat, som vil vare i optil 4-6 uger.

Efterbehandling

Efter behandlingen kan huden godt forekomme rød. Derfor anbefaler vi vores pure-benefit-luxurious-aloe-vera som heler, køler og plejer. Den er perfekt efterfølgende, da dine hårsække er åbne og sårbare. Efterfølgende anbefaler vi vores Pure Benefit Luxurious Body Balm, som er nem at påføre, og giver en silkeblød hud. Derudover er den med til, at minimere risikoen for indgroede hår.

Køb startpakken til mænd her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *